reagovat
reagovat
shineray 250 stixe
kolka
2010-07-15 14:30:15
zdravim asi před měsícem jsem si koupi shineraye 250 stixe vodníka,chci se Vás zeptat kdo ho má a jaké a ním má zkušenosti,kolik Vám to jezdí a atd.Zjistil jsem,že mi zadní kola nejdou za předníma,jedno kolo jakš takš,ale druhé není vůbec za tím předním s:|
s:| zadní brzda už ztratila svůj účinek,prostě mi to příjde jako špatně vyrobený kousek,máte někdo neco podobného?ještě jsem nebyl na první garančce a nevím jak to bude vypydat po té garančce.Příjde mi zadní část celá hozená do strany,když změřím pravou stranu mezi předním a zadním kolem a pak to samé provedu na druhé straně,tak je rozdíl 3cm!!!!to přeci není možný? s:shock:
s:shock: napište mi své dojmy z tohoto stroje prosím předem děkuji

4kolka
2010-07-29 19:26:17
a prosím tě kolik tě stála první garančka?Hlavně co mi přestalo chodit je zadní nožní brzda,vůbec nebrzdí a koukal jsem,že mi asi teče kapalina,ani bych se tomu nedivil,protože jsem na to koukal a od pedálu k tomu pístku nebo co to tam je jak to běhá v takovém pouzdře tak to vůbec nechodí rovně je to celé nějaké hnuté s:roll:
s:roll: jinak dík za uvítání 

oskárek z Brna
2010-08-17 07:21:22
já mám stixe 2 roky a paráda,po 1500km vymen čepy a ložiska a futra uložení ramen...to jsou takové slabé body u všech čínskejch čtyřkolek.Když si kupuješ čínu tak musíš byt trochu manuálně zručny a občas neco podotáhnout ,ale ja na motoru mám najezdeno 3500km a drží perfektně.ted budu dávat nový karburátor i s akcelerační pumpičkou aby to mělo grády...
Jinak jezdí kolem 60-70km ,při vyších rychlostech už je to dost nestabilní ale to je u všech čtyřkolek co nemají diferenciál,jestli myslíš ruční brzdu tak je povolené lanko...máš v zadu špelování napnutí lanka...ale do toho se dostaneš....přeju hodně zábavy a vítej v klubu 

misus
2011-09-10 08:26:52
ahoj vsichni,my mame taky stixe a kola dou taky sejdrem,je to spatne naohybana kyvka zadni napravy,kdyz se podivas jak je ohybana a kde ma cep,vsechno ti bude jasny !dalo by se to resit podlozkou pod zadni L kolo,jinak ja nameril 3,5cm. taky spousty uprav a dodelavek,vsechno narovnat,poladit,utahnout !
vymena sroubu,cepu a lozisek je standartni zalezitost. vyndana recyklace vyfuk. plynu,taky sem zmekcil predni pruziny a posunul vrchni ulozeni do stredu kolky = lepsi chovani v terenu (ne na kazde dire vam to vytrhne riditka z ruky ! )
dodal bych,ze tyhle cinsky hracky sou takovej polotovar presne pro cesky kutily zn: golden czech hande
kdo chce jen jezdit,nebo neni manualne zrucnej,musi nakupovat v japonsku
nastesti sem ucenej automechanik,tak vim kam sahnout,ostatnim preju hodne stesti
vymena sroubu,cepu a lozisek je standartni zalezitost. vyndana recyklace vyfuk. plynu,taky sem zmekcil predni pruziny a posunul vrchni ulozeni do stredu kolky = lepsi chovani v terenu (ne na kazde dire vam to vytrhne riditka z ruky ! )
dodal bych,ze tyhle cinsky hracky sou takovej polotovar presne pro cesky kutily zn: golden czech hande
kdo chce jen jezdit,nebo neni manualne zrucnej,musi nakupovat v japonsku
nastesti sem ucenej automechanik,tak vim kam sahnout,ostatnim preju hodne stesti
florián
2011-11-07 20:14:53
tohle je napsaný moc pěkně....myslím ale v kategorii levných čtyřkolek je STIX jeste nejlepší,nejlépe drží stopu a nerozhodí te každá díra při 60 km rychlosti.....
Neptun
2025-01-25 23:59:27
Dobrý den mám čtyřkolku Shineray 250 STIXE a nefunguje mně snímač rychlosti potřeboval bych vědět jestli je magnetický nebo ne Děkuji předem